Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Jedan od omiljenih brendova ima novu kolekciju koju ćete obožavati!

moda
Dizajnerski tim iz s.Olivera glavnu inspiraciju za svoju proljetnu kolekciju pronašao je u nadolazećim Olimpijskim igrama koje se ovog ljeta održavaju u Tokiju. Fokus kolekcije je na bojama i retro krojevima koji u vibrantnim kombinacijama pozivaju na maštovitost i igru. Inspiracija sportom i raznim kulturama savršeno je utkana u vječne komade koji su dobili moderan zaokret s naglaskom na urbanost, eklektičnost i razigranost.

Najveći trend dolazi u obliku sportskih komada koji se nose u svim mogućim prilikama i odašilju cool vibru za kojom svi žudimo. Tako pamučni puloveri, bomber jakne i cargo hlače nisu više rezervirani isključivo za ležerne situacije, nego u kombinacijama s nešto sofisticiranijim komadima postaju nosivi kroz cijeli dan i u poslovnom okruženju. Uz sportski prizvuk, velika pažnja usmjerena je na utility koji u proljetnoj priči dolazi u obliku genijalnih kombinezona i cargo hlača izrađenih od trapera i prirodnog tencela.

Ključni komadi za siječanj i veljaču fokus stavljaju na udobnost, ležernost i athleisure trend obožavan u svijetu posljednjih nekoliko sezona. Tu glavnu riječ imaju udobni vuneni i pamučni puloveri u color-block efektu, nježne bluze cvjetnog printa, traperice u nijansama narančaste, eklektično plave i vječno moderne bež. Kolekcija je upotpunjena neizostavnim T-shirticama sa zvučnim sloganima i printevima inspiriranima Azijom, koje savršeno dolaze do izražaja u kombinaciji s laganim puff jaknama, bombericama, parkama i bezvremenskim balonerima.

Boje su izuzetno važne u proljetnoj s.Oliver kolekciji i stvorene su da privuku pažnju i ostave dojam. Crvenu je zamijenila vatreno narančasta koja spojena s ružičastom i eklektično plavom stvara it kombinaciju za statement prizvuk. Materijali su prirodni, udobni i stvoreni da traju. Uz ključne komade iz nove kolekciju, tu su naravno i neizostavni klasici u vječno modernoj crnoj boji, šarmantan animal print i modni dodaci u sofisticiranim tonovima tamno crvene.

About The Author

Related posts