Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Je li Rihanna trudna?!

rihanna savage fenty

Slavna pjevačica Rihanna u New Yorku je organizirala  “Diamond Ball” u čast svojih bake i djeda, a nakon šetnje crvenim tepihom iznenadila je novinare i fanove.

” Ja sam Afroamerikanka. Rodila me Afroamerikanka, koju je rodila Afroamerikanka, koju je također rodila Afroamerikanka i ja ću roditi Afroamerikanku. Moja majka je nevjerojatan primjer kako se treba boriti protiv prepreka u životu. Sigurna sam da je i nju njena majka naučila tako i takva ću i ja biti. Mi smo besprijekorne i posebne i svijet će se morati nositi s time ”, rekla je jedna od najbolje plaćenih pjevačica na svijetu.

 


Rihanna ss
image-171793

 

 

Nakon toga krenula je prava lavina komentara na Twitteru, a nije bilo malo onih koji su zaključili da je pjevačica trudna.

” Žena je doslovno najavila da će uskoro roditi. Ne mogu vjerovati. Ova vijest mi je uljepšala dan. RiRi će biti savršena majka ”, samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Rihanna je nedavno u razgovoru s glumicom Sarah Paulson sramežljivo odgovarala na pitanja o ljubavnom životu i bračnim planovima s dečkom Hassanom Jameelom.

” Više od bilo što na svijetu želim postati majka ”,  izjavila je tada pjevačica s Barbadosa.

 

Izvor Avaz.ba Foto Savage Fenty/Screenshot

About The Author

Related posts