Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Indira Forza otkriva gorko-slatke uspomene koje nosi u duši u hit singlu – Prvi se pamti!

Indira Forza _SBP

Gorko-slatke uspomene koje svi nosimo u duši, tema su novog hit singla ”Prvi se pamti”. Ljubavna pjesma u kojoj će se svi moći pronaći, poklon je Indire Forze za kraj njezine vrlo uspješne godine. Riječi koje dotiču napisala je Indira, a glazbu potpisuje hitmaker Branimir Mihaljević.

Indira Forza _SBP
image-178101

”Ovom pjesmom želim zagrijati sva srca i ispuniti ih ljubavlju u ovom mjesecu slavlja i veselja!”- poručila je Indira Forza. Moderan ritam novog singla potvrđuje kako Indira ne odustaje od svog prepoznatljivog zvuka koji je postavila već na njezinom prvom samostalnom albumu ”Valkira”, a koji je ove godine osvojio nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin. Nakon pjesme „Greška u genu“, koja je pokazala kako Indira ide u korak s produkcijskim trendovima, novi singl „Prvi se pamti“ fuzija je onoga što Indiru predstavlja već godinama: ”Volim istraživati glazbu, igrati se u studiju i oduševljava me način na koji Branimir Mihaljević uvijek sve naše ideje realizira pomičući granice, ali i zadržavajući moj prepoznatljiv zvuk koji publika očekuje i voli. Iza mene je zaista predivna godina, puna uspjeha, mnogobrojnih koncerata i sreće.”- naglasila je Indira.

Spot potpisuje Sandra Mihaljević, a sniman je u Baškoj Vodi, u interijeru Grand Hotela Slavia koji je bio prekrasna kulisa brojnih scena u kojima Indira izgleda senzacionalno. Indira je ove godine zahvaljujući svom glam timu Vikleru i ružu promijenila i dugogodišnji imidž te kratku, prepoznatljivu frizuru zamijenila bobom za koji dobiva samo komplimente.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts