Travanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Amber Rose

Iako ne znamo zašto to rade, svjetske zvijezde poludjele su za tetovažama na licu.

Prvo su s tim počeli reperi, što nije previše iznenadilo javnost, no javnost je nedavno šokirala tetovaža na obrazu mladog modela Presleyja Gerbera, sina top-modela Cindy Crawford.

Brojni su mu obožavatelji poručili kako je time upropastio ljepotu i karijeru, no mladi model poprilično se razljutio te čak poručio kritičarima da će im dati svoju adresu da mu to dođu reći u lice. Nekoliko dana nakon toga lice je tetovirao i problematični reper Chris Brown.

Njegov desni obraz sada krasi motiv tenisice, iako bi mnogi rekli kako taj obraza nema zbog brojnih fizičkih napada koje ima iza sebe, među kojima su i oni na bivše djevojke Rihannu i Karrueche Tran, no to je neka druga tema.

Da lice tetoviraju i žene, dokazala je starleta Amber Rose, bivša djevojka repera Kanyea Westa, koja je tintom ukrasila – čelo!

Amber Rose
image-182967

Amber je na čelo tetovirala imena svoje djece, Bash i Slash, a na istom mjestu tetovirao se i njezin partner Alexander ‘AE’ Edwards, koji je napisao datum rođenja njihova sina Slasha.

Amber se također poslužila Instagramom kako bi otkrila da ju nije previše briga za kritičare njezine nove tetovaže te kako je jako ponosna na nju i smatra kako ju nije unakazila.

U našoj galeriji provjerite kako je 36-godišnja starleta izgledala prije i nakon posljednjeg odlaska u salon za tetoviranje.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts