Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

I 20 godina otkad se proslavila ima figuru bez mane: U mini bikiniju poslala važnu poruku!

Gisele Bündchen insta

Dvadeset je godina prošlo otkako je Gisele Bündchen stekla titulu najplaćenijeg modela na svijetu, i to kada je bila na vrhuncu svoje karijere i dominirala svjetskim modnim pistama.

No iako su ta vremena daleko iza nas, danas 39-godišnja Gisele još nam je jednom pokazala svoju figuru bez mane, i to dok uživa u obiteljskom odmoru u Costa Rici, sa suprugom Tomom Bradyjem i njihovo dvoje djece. Dio vremena odlučila je iskoristiti i da se osvrne na aktualno stanje u svijetu sa koronavirusom.

Na Instagramu je objavila vlastitu fotografiju snimljenu u trenutku zalaska sunca te poruku na portugalskom i engleskom jeziku u kojoj je podijelila svoje stajalište o aktualnoj situaciji.

Gisele Bündchen
image-185024

“Ono što se svijetu događa najbolji je podsjetnik da smo svi povezani jedni s drugima i da naši postupci utječu na druge. U ovom kriznom trenutku moramo razumjeti važnost fizičke udaljenosti. Moramo zaštiti jedni druge kako se ne bismo razboljeli i kako bismo svi ostali zdravi. Čak i ako jeste mladi i zdravi, svi moramo pratiti preporučene protokole i mjere opreze jer tako možemo spasiti nečiji život, onih koji su stariji, bolesni i kojima je imunološki sustav narušen”, napisala je Gisele.

Gisele Bündchen
image-185025

Potaknula je svoje pratitelje da pokažu solidarnost te im poručila da ne smijemo dopustiti strahu i anksioznosti da nadvladaju našim mislima te je zahvalila svim zdravstvenim djelatnicima koji se nalaze u središtu borbe.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts