Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Gotovo gola: Pjevačica prekinula romansu s dečkom pa otišla u provod bez grudnjaka

Rita Ora

Britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora prekinula je romansu s mladim glumcem Raffertyjem Lawom, sinom slavnog Judea Lawa, pa mu je, čini se, odlučila pokazati što je izgubio i sa stilom nastaviti solo život.

29-godišnja Rita doslovno je zablistala u blještećem topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a koji joj je jedva obuzdavao bujne obline. U takvom izdanju koje je malo toga ostavilo mašti, Rita se uputila u noćni izlazak u Zapadnom Hollywoodu, a njezino pojavljivanje nije promaklo paparazzima koji ju prate u stopu.

Rita je ljubavne probleme očito odlučila ostaviti po strani ili barem nakratko zaboraviti na njih, nakon što je u javnost procurila vijest da su se ona i 23-godišnji Rafferty odlučili na pauzu u vezi, i to samo dva mjeseca nakon njezina početka.

Rita Ora.png2
image-183676

Par se zaljubio na snimanju “Olivera Twista”, a u javnosti su se prvi put pojavili na dodjeli modnih nagrada u Londonu British Fashion Awards.

“Zbližili su se dok su radili u Londonu, nisu žurili i htjeli su da se stvari među njima razvija polagano. No Rita trenutačno puno vremena provodi izvan zemlje i ne pričaju više toliko kao prije i ne rade stvari zajedno koje inače parovi rade. Stvari među njima trenutačno su na ledu dok nisu u istoj zemlji. Moguće da ponovno završe zajedno, ali sad su samo prijatelji”, izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts