Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Giorgio Surian: “Knjiguljica” – knjiga za mlade, ali i odrasle

knjiguljica
Naš poznati operni umjetnik, bas bariton Giorgio Surian zaplovio je, uz glazbu, i književnim vodama. Napisao je zanimljivu knjigu za mlade, ali i odrasle, naziva “Knjiguljica”, koja je otisnuta, u ovom prvom izdanju, u 500 primjeraka.
Giorgio Surian, kako sam kaže, nije bio sjajan učenik u osnovnoj školi, ali u to vrijeme, ni učitelji nisu bili tolerantni, dobrodušni ni brižni kao što su to, nada se, danas. Školu ne pamti kao razdoblje radosti nego trauma. Roditelji su mu često bili odsutni, pa je puno vremena provodio sam.
Bio je nesiguran u komunikaciji s ljudima, problem su mu i kasnije uvijek bili razgovori s medijima, pa je odlučio napisati knjigu koja bi mogla pomoći mladima u svladavanju nekih njihovih poteškoća i trauma. Jer on je svoje probleme kroz život morao rješavati na teži način, stalno učeći i boreći se sa svojom nesigurnošću. Knjiguljica kroz priču o čarobnim moćima donosi pomoć i savjete onima kojima je to potrebno.
Knjiga će biti predstavljena u Lisinskom, 22. prosinca. U programu i predstavljanju knjige sudjeluju:
Giorgio Surian (operni umjetnik i autor knjige)
Robertino Bartolec (nakladnik i pisac pogovora)
Stefano Surian & Nina Franulović (vokalni solisti)
prof. Lana Bradić (klavirska pratnja)
Izdavač Knjiguljice je varaždinska nakladnička kuća Modernist, a knjiga se može kupiti u svim boljim knjižarama, kao i online.
Izvor/Foto: Lisinski

About The Author

Related posts