Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ferragosto JAM, Graffiti Na Gradele – Block Party Vol. V u Vintage Industrialu

Ferragosto JAM X Graffiti_ Na Gradele_Vintage Industrial bar_SBP

Prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti Na Gradele unatoč trenutnoj situaciji brzo su reagirali i 6. lipnja vraćaju se sa svojim tradicionalnim Block party druženjem u ljetnom vrtu Vintage Industriala. U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne nagradne igre, DJ nastupi i večernja svirka. Ulaz je slobodan.

 

Ferragosto JAM X Graffiti_ Na Gradele_Vintage Industrial bar_SBP
image-187987

 

 

Peti Block party pred zidove u dvorištu Vintage Industriala i ove godine dovodi Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi. Kulise jednog od omiljenih zagrebačkih klubova tako će postati prava galerija na otvorenom. Ujedno će to biti i sjajna prilika svim zainteresiranima da vide proces nastajanja graffita i na taj se način pripreme za nadolazeće GNG aktivnosti tijekom ljeta, kao i Ferragosto JAM koji bi se trebao održati od 5. do 9. kolovoza uz i dalje aktualnu mogućnost prebacivanja festivala na rujan ove godine ili ljeto 2021 o čemu će obavijestiti pravovremeno.

 

 

 

Program počinje u 16h uz ležerno dnevno DJ zagrijavanje. Oko 20h na pozonicu se penje Zembo Latifa koji će premijerno izvesti nekoliko svojih solo pjesama s nadolazećeg albuma, nakon čega slijedi akustična svirka na ljetnoj pozornici uz rado viđene članove Vintage obitelji, Malady Lane aka Chris Ian i H. Baudoin. Za afterparty i poneka iznenađenja zadužen je Zembo.


Ferragosto JAM X Graffiti_ Na Gradele_Vintage Industrial bar_SBP
image-187988

 

 

Ferragosto JAM X Graffiti_ Na Gradele_Vintage Industrial bar_SBP
image-187989

 

 

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts