Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

ELFS tenisice – zvijezde sezone

Shoebedo 3

Nova kolekcija ELFS tenisica pronašla je svoje ekskluzivno mjesto na policama ShoeBeDo dućana

Pred nama su mjeseci kada modni brendovi iz rukava izvlače svoje adute za  sezonu jesen/zima, a mnogbrojni zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su to dočekali. Sudeći po najavama, ispred nas je vrijeme promjena, vedrih boja i smjelih kombinacija modnih dodataka koje diktiraju svjetski modni brendovi, a koje svojom ponudom u stopu prati i najpopularniji domaći lifestyle store – ShoeBeDo.

Shoebedo 12
image-111157

Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova – modnim dvojcem ELFS, suradnja je nastavljena i ove sezone. Tako će se na ShoeBeDo policama ekskluzivno naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u besprijekornoj plišanoj izvedbi sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled. Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.

Shoebedo 5
image-111158

Shoebedo 4
image-111159

Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu.

Model: Katarina Skelin (Talia model)
Šminka: Nicole Massan

Piše D.T. Foto Danijel Galić

About The Author

Related posts