Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Divan bijeli kaput kao stvoren za sve prigode

kaput
Iako nam temperature i dalje ne dopuštaju se u potpunosti zavučemo u omiljene jesensko/zimske komade, ipak nije naodmet zaviriti u aktualnu high street ponudu i postojeću garderobu nadopuniti sjajnom novom odjećom. Budući da svako godišnje doba nosi svoje favorite, jesen trenutno obožava kapute svih boja i krojeva, ali ove sezone bijeli kaput nametnuo se je kao modni imperativ koji se jednostavno mora pronaći u vašem ormaru.

Bijeli kaput jedan je od onih bezvremenskih klasika koji baš svaku kombinaciju čini elegantnom i jednostavnom, posebnom i unikatnom, pa nema baš nikakvog razloga da se i vi upustite u modno eksperimentiranje s bijelim kaputom. Jedna od najvećih prednosti bijelih kaputa definitivno je činjenica kako je riječ o minimalističkom komadu koji donosi posebnu modnu priču i ostavlja dovoljno prostora za kreiranje outfita koji će izraziti vašu osobnost, ali i stil koji njegujete. Što se tiče dnevnih kombinacija, ovaj model možete kombinirati s omiljenim jeansom, suknjama i haljinama, a cjelokupni look zaokružiti najdražim gležnjačama ili tenisicama. Tako će bijeli kaput poprimit divnu casual notu koja sigurno neće iznevjeriti. Nadalje, govorimo li o večernjim kombinacijama, ništa ne odiše glamurom više od bijelog kaputa, stoga možemo zaključiti kao je riječ o odabiru koji će ostatak vaše kombinacije učiniti posebnom i upečatljivom.

Omiljeni high street brendovi pripremili su svoje modele bijelih kaputa, no nama je ponajviše za oko zapeo onaj Zarin koji dolazi u oversized formi s naglašenim strukom te jednostavnom minimalističkom kragnom. Kaput možete kupiti online i u Zara prodavaonicama po cijeli od 899 kn.

About The Author

Related posts