Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Često mijenjanje partnera, skandali i umjetna stražnjica od ove su starlete napravili zvijezdu!

blac chyna

Blac Chyna je na skandalima i tužbama zaradila milijune.

Starleta je svjetski poznata isključivo po brojnim propalim vezama i svađama s reality obitelji Kardashian.

Blac Chyna ss
image-161786

Radi se o 30-godišnjoj starleti i bivšoj striptizeti Angeli Renee White, poznatijoj pod umjetničkim imenom Blac Chyna.

Angelu su proslavile zaruke s reperom Tygom s kojim ima sina, ali i javna svađa s Kardashian-Jenner klanom. Sve je počelo kada je Tyga prohodao s tada još maloljetnom Kylie Jenner, a Angela je zatim zavela njezinog polubrata Roba Kardashiana s kojim je na kraju dobila kćerkicu Dream, no par nije stigao do oltara.

blac-chyna-giving-birth
image-161787

U međuvremenu, starleta se uplela i u burnu svađu Kim Kardashian, Kanyea Westa i svoje najbolje prijateljice Amber Rose koja je provela 2 godine s Kanyeom koji ju je nakon prekida često javno vrijeđao. Iako mnogi smatraju kako je sve bila medijska namještaljka obje strane željne pažnje, činjenica jest kako je cilj postignut.

Mediji su mjesecima vjerno pratili razvoj događaja, a nakon burnog prekida s Robom, starleta se uplela u nekoliko kratkih i burnih ljubavnih avantura kojima je također punila novinske stupce, ali ne toliko kao s Kardashianima.

To su redom bile one s reperima poput Soulja Boya, Kid Buua, YBN Almighty Jaya i Rich The Kida koje bi burno započinjale i još burnije završavale.

Blac Chyna i Rob Kardashian ss
image-161788

Kako god bilo, starleta je na skandalima i tužbama zaradila milijune dolara, a iako javnost o njoj nema najbolje mišljenje, čini se kako nju to ni najmanje ne dira.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

 

 

About The Author

Related posts