Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brojni poznati na premijeri filma “Život je truba”

45_Antonio Nuic

Novi film Antonija Nuića, komedija koja pršti humorom i optimizmom, blagdansko će raspoloženje od 2. prosinca širiti u kinima diljem Hrvatske

Sinoć je u zagrebačkom kinu Europa održana je hrvatska premijera novog filma Antonija Nuića, ‘Život je truba’. Pred brojnom zagrebačkom publikom, koja je do posljednjeg mjesta ispunila veliku dvoranu kina, Trubu je predstavila ekipa filma: redatelj Antonio Nuić, glumci Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, ostali autori te ostatak filmskog tima. Svečanu premijeru nisu propustili ni Nina Badrić, Iva Šulentić, Matija Vuica, Barbara Nola, Saša Broz, Lucija Šerbedžija, Lana Barić, Iva Visković, Daria Lorenzi, Rene Bitorajac, Vinko Brešan, Špiro Guberina, Jasna Nanut, Zrinko Ogresta te mnogi drugi.


34_SpiroGuberina
image-4131421_ekipa_filma_ZJT
image-41315

Ova obiteljska komedija prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru, njegovu suprugu Janu te njihove dvije obitelji, a (među)obiteljske razmirice kulminirat će na pravoj velikoj božićnoj gozbi. U skladu s time, blagdanski je duh kinom Europa zavladao već i prije početka projekcije, kada je u predvorju kina u Varšavskoj 3 filmska ekipa prigodnim ukrasima kitila božićno drvce.

Od srijede, 2. prosinca Truba (zajedno s filmskom ekipom) putuje u nekoliko hrvatskih kina i, u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom, predstavlja film na premijernim projekcijama. Naime, u sklopu projekta ‘Truba na putu’ već u srijedu, 2. prosinca održat će se riječka premijera filma u Art-kinu Croatia, a uslijedit će premijere i u Pučkom otvorenom učilištu u Daruvaru (3. prosinca), u Centru za kulturu u Čakovcu (4. prosinca), u bjelovarskom Kulturnom i multimedijskom centru (8. prosinca) te u kinu Samobor (10. prosinca). Film će biti i na redovnim programima većine drugih kinoprikazivača iz Kino mreže, kao i u kinima Cinestar: od 3. prosinca u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu i Splitu, te od 17. prosinca u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

20_AntonioNuic_i_glumacki_ansambl
image-41316

19_LanaUjdur_BorisTMatic_JelenaMitrovic
image-41317

18_MatijaVuica_JuricaPopovic
image-41318

17_DariaLorenciFlatz
image-41319

16_IvaViskovic_SasaBroz
image-4132007_AntonioNuic_s_glumackim_ansamblom
image-41321


Film Život je truba nastao je u hrvatsko-slovensko-srpsko-britanskoj koprodukciji; producent filma je Boris T. Matić, a koproducenti su Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey i Sam Taylor. Hrvatski distributer filma je Blitz film i video produkcija.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts