Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Božo Vrećo za zagrebački koncert u YSL kratkim čizmicama sa visokim potpeticama i crnom unikatnom haljinom

Božo Vrećo

Božo Vrećo je interpretator i kantautor sevdalinki čiji raspon glasa seže od lirskog tenora do lirskog soprana što ga čini jedinstvenim u svijetu sevdaha. Ako se tome doda osebujan stil i sva njegova muško – ženska dualnost i emotivnost, dramatičnost i virtuoznost, može se sa sigurnošću reći da sva njegova umjetnost i stvaranje kroz poseban a capella izražaj interpretiranja izazivaju najdublje emocije te je i to jedan od razloga zašto su njegovi koncerti širom Europe rasprodani danima unaprijed.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.
Nakon četiri uspješna albuma, ovaj svestrani glazbenik i autor ove će godine izdati svoj peti autorski album na kojem će naglasak biti na spoju sa izuzetnim glazbenicima svjetskog glasa. Malo je reći da je Božo svestrana umjetnička duša što dokazuje i činjenica da će uskoro izaći i njegova druga autobiografska knjiga koja izlazi nakon sjajne i jedne od najprodavanijih autobiografskih knjiga pod imenom „Mila“.
Godina 2018. će za ovog pjevača uistinu biti dinamična, radna zbog turneje po Njemačkoj, Skandinaviji, Kanadi, Australiji i SAD-u. No, prije odlaska na svjetske koncerte, Božo sprema i nekoliko velikih regionalnih solističkih koncerata. Prvi će se održati u Zagrebu, u dvorani Vatroslav Lisinski, 12.2. gdje će uz Božu nastupiti i vrsni glazbenici: Hrvoje Rupčić, Đelo jr Jusić, Vasil Hadžimanov, Miro Navračić…
Za Božu cijela 2017 godina bila je u znaku fantastičnih, rasprodanih koncerata po cijelom širem regionu kao i u Europi. Među najistaknutijima ali i emocionalno najvrjednijima su koncerti u beogradskom Sava centru, u Kneževom
 dvoru u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara, u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovila te koncert u Varaždinu na Špancifestu koji je proglašen za jednim od najbolji koncerata u sedamnaest godina postojanja ovog festivala.

Božo je poznat pored osebujnog scenskog nastupa i po zanimljivoj scenskoj odjeći. Na svom Instagram profilu se pohvalio sa odjevnom kombinacijom koju će imati na nastupu u Zagrebu.

 

Božo Vrećo
image-121080

 

Naime, Vrećo će  nastupiti crnoj haljini sa srebrnim dodatkom koju je sam sašio, a za ovu prigodu nabavio je YSL kratke čizme crne boje sa visokim potpeticama.

 

Božo Vrećo
image-121081

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress/Instagram

About The Author

Related posts