Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bijele tenisice s mašnom savršene za proljetne dane

bijele tenisice moda
Možemo se složiti kako bijele tenisice onog trenutka kada provire prve zrake sunca, postaju apsolutnim predmetom žudnje. Naime, riječ je o modelu koji na savršen način objedinjuje sportski i elegantan stil te tako čini sjajnu sinergiju koju volimo nositi u dnevnim kombinacijama.

Kao što smo spomenuli, bijele tenisice obožavamo iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je definitivno mogućnost koja nam dopušta kreiranje brojnih zanimljivih kombinacija. Iako na tržištu postoji mali milijun bijelih tenisica, pažnju nam posebice zaokupljaju one koje dolaze s određenim detaljima. Tako smo ovog puta izdvojili model poznatog francuskog brenda Sézane koje je vrlo jednostavan i klasičan, no krije jednu veliku posebnost. Radi se o vezicama koje su nešto deblje te kao takve čine šarmantnu mašnu koja je divan detalj s kojim su romantične i zaigrane kombinacije zagarantirane. Sézane je brend koji njeguje jednostavnu estetiku, pročišćene linije i decentan izgled koji osvaja svojom smirenošću i suptilnošću. Također, filozofija modne održivosti manifestira se u korištenju recikliranih materijala, pa samim time možemo zaključiti kako osim zanimljivog dizajna, ovaj brend nudi i hvalevrijednu pozadinsku priču koja definitno nije zanemariva.

Kada govorimo o kombiniranju ovog divnog modela bijelih tenisica s mašnom, predlažemo da se odlučite za jednostavne casual materijale i linije, a to svakako uključuje omiljeni par traperica, udoban džemper ili tanju majicu te zanimljive asesoare koji će nadopuniti styling. Naravno, spomenuti model tenisica divno pristaje i nešto zaigranijim odjevnim kombinacijama koje uključuju različite printove i uzorke, ali i primjerice asimetrične krojeve, stoga s nabavom ovog modela nikako nećete pogriješiti jer smo sigurni da će se odlično uklopiti u baš svačiji stil.

Tenisice možete nabaviti online, a dobra vijest je što osim bijele boje,  dolaze u još nekoliko šarmantnih nijansi!

About The Author

Related posts