Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bijele hlače: chic model koji uvijek izgleda sjajno

hlace-vikend

Sigurni smo kako gotovo ne postoji osoba koja u svom ormaru ne posjeduje barem jedan komad omiljenih bijelih hlača. Naime, riječ je o modelu koji je istovremeno vrlo elegantan, profinjen i stylish, no i zaigran, stoga ne postoji niti jedan valjani razlog da bijele hlače već danas ne postanu sastavnim dijelom stylinga kojem se uvijek vraćate.

Premda se nalazimo u zimskom periodu godine, to ne znači da nije pravi trenutak za nošenje bijelih hlača. Govorimo li o večernjim kombinacijama, bijele hlače pokazale su se kao nepogrešiv odabir koji objedinjuje elegantan i senzualan izgled, a pridodamo li tome i jednostavnost kombiniranja, možemo zaključiti kako se definitivno radi o chic kombinaciji koja neće razočarati. Bijele hlače možete kombinirati s omiljenim topovima, ali i bluzama, a što se tiče modela, predlažemo da se odlučite za one visokog struka jer spomenuti model iznimno laska izgledu nogu.

S druge strane, dnevni outfiti vole bijeli jeans, ali i različite varijante omiljenih culottes hlača. Prilikom kombiniranja bijelih hlača u dnevnim kombinacijama, svakako se odlučite za boje te kombinaciju zaokružite šarmantnim puloverom u boji ili ako ste ljubitelj minimalizama, odlučite se za jednostavne dolčevite u zagasitim nijansama. Za koju god opciju se odlučiti, divan i poseban izgled sigurno neće izostati, a kako bismo vas potaknuli da već danas zavirite u aktualnu ponudu omiljenih brendova, u nastavu smo izdvojili nekoliko modela za koje smo sigurni da će se odlično uklopiti u baš svačiji stil.

Stella McCartney (cijena na upit)

Bershka (80, 80 kn)

Bershka (200 kn)

Bershka (80 kn), Reserved (70 kn)

Jonathan Simkhai (cijena na upit)

Bershka (120 kn), Stradivarius (200 kn)

Nili Lotan (cijena na upit)

Zara (200 kn), Stradivarius (140 kn)

Jason Wu (cijena na upit)

About The Author

Related posts