Ožujak 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bali – zvijezda nove kolekcije sunčanih naočala branda Escada

Lena Gercke ESCADA Eyewear & Lena Gercke at Opti 2016 in Munich

Highlight model nove kolekcije osvojio je i njemački top model Lenu Gercke koja ga je nazvala Bali, inspirirana najdražom ljetnom destinacijom

Brand Escada lansirao je kolekciju sunčanih naočala za ljeto 2016., obilježenu modernim oblicima, posebnim efektima i sofisticiranom kombinacijom materijala. Bogata Escada ponuda za vruće dane donosi klasične, ekstravagantne i maštovite oblike koji su istovremeno jednostavni i profinjeni, predimenzioniranih i mačkastih okvira, odražavajući stil karakterističan za Escada ženu. Naočale su inspirirane svim ženama koje se izdvajaju chic stilom, plijene pozornost i utjelovljenje su profinjene spontanosti, a upravo takav je i njemački top model Lena Gercke, koju je prestižan brand izabrao za ekskluzivnu suradnju u sklopu koje je poznata manekenka izabrala omiljeni model iz nove kolekcije i nazvala ga Bali, inspirirana najdražom destinacijom za odmor.


ESCADA SES393_GROUP 1120,00kn
image-60390

Predimenzionirani Bali model kvadratnog oblika dostupan je u pet kombinacija boja prikladnih za sve prilike: od elegantne i klasične crne, preko popularne kornjačevine, do glamuroznih i razigranih gradijentnih varijanti u atraktivnim kombinacijama pješčana/fuksija, smeđa/breskva i sivo/narančasta. Njemačku manekenku Lenu Gercke osvojio je gradijentni efekt ovih sunčanih naočala koji ju je podsjetio na nijanse veličanstvenog izlaska sunca na Baliju, a savršeno će upotpuniti stil svake moderne mlade žene koja je dinamična, sofisticirana i uvijek glamurozna. Nova kolekcija branda Escada oličenje je rafinirane elegancije i dizajnirana za senzualne žene s okom za detalje i nepogrešivim osjećajem za stil.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts