Prosinac 15, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Balet Orašar HNK u Zagrebu privukao najveći interes publike do sada

Balet Orašar _HNK_Zagreb_foto_ Mara Bratoš

Balet Orašar i ove godine privukao je veliki interes publike te su u prva dva dana prodaje ulaznica, sve izvedbe, njih 20, u potpunosti rasprodane. Tako je prvi dan prodaje, samo na blagajni HNK u Zagrebu, kupljeno preko 2000 ulaznica, dok je drugi dan, na blagajni i putem web stranice, kupljeno preko 8700 ulaznica.

 

Balet Orašar _HNK_Zagreb_foto_ Mara Bratoš
image-176902

 

„Ove je godine bio iznimno veliki interes javnosti za balet Orašar o čemu svjedoči da smo samo  u dva dana prodali sve ulaznice za 20 predstava. Veseli nas da  u ovom vremenu naši gledatelji pokazuju toliko zanimanje, te da se redovi ne stvaraju samo za utakmice i rok koncerte, već i za kazališne predstave. Upravo ovakav odaziv publike čini Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu istaknutim ne samo u nacionalnom, već i u europskom kontekstu te okreće kazalište javnosti i novoj publici.Ponosna sam na veliki broj mladih koji su ove godine predano čekali  ulaznice“, rekla je intendantica Dubravka Vrgoč.

 

 

Balet Orašar _HNK_Zagreb_foto_ Mara Bratoš
image-176903

 

 

Balet Orašar ne samo da je izuzetno umjetničko djelo, već je postao kulturna adventska tradicija i dijelom adventske ponude grada Zagreba. Posebnost ovosezonskog  Orašara je u tome što je riječ o novom uprizorenju kojeg će  ekskluzivno za publiku Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu postaviti veliki svjetski koreograf Vladimir Malakhov.
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu zahvaljuje svojim vjernim gledateljima koji su strpljivo čekali u redovima kako bi bili u prilici vidjeti novo viđenje baleta Orašar.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts