Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Balašević za kuću u Istri dao 400 tisuća eura

Đorđe Balašević

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri, za koju je izdvojio 400 tisuća eura.

Nedaleko od Umaga nalazi se malo mjesto Brtonigla, gdje je Đorđe Balašević nedavno zadovoljno, pretpostavlja se zbog kupovine kuće, sjedio u jednom restoranu. Ipak, mještani, iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele pričati o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svatko tko tu kupi vilu, bit će samo vikendaš.

 

 

Đorđe Balašević Olivera Olja Balašević
image-159734

 

Oko Balaševićeve vile ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka od luksuznih kuća ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga, posjeduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe, svaka sa zasebnim kupatilom, vanjsku i unutrašnju kuhinju, ali i podno grijanje, saunu i jakuzzi, piše 24sata.hr.

U blizini vile nalazi se prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da, ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo otići i na plažu.

Ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, košta između 300 do maksimalno 450 tisuća eura, ali može koštati i duplo više ako se kupi po principu “ključ u ruke”.

 

 

Đorđe Balašević
image-159735

 

 

 

Izvor Avaz.ba Foto ShowbizzPress

About The Author

Related posts