Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Adele u problemima, jer nije potpisala predbračni ugovor

Adele Screenshot

Želju slavne britanske pjevačice Adele  da detalje svog 140 miliona funti vrijednog razvoda od poduzetnika Simona Koneckog drži podalje od javnosti, prihvatio je sudija u Los Angelesu, ali to nije spriječilo nekoga da u javnost propusti neke zanimljive informacije. Nagađa se kako će Adele bivšem suprugu isplatiti polovicu svog bogatstva.

Sudeći prema novim informacijama koje su ugledale svjetlost dana, 31-godišnja pjevačica Adele i njezin uskoro bivši suprug Saimon imat će zajedničko skrbništvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Angelom, ali svi podatci u vezi s financijama ili poslom općenito, prema odluci suda u Los Angelesu, neće biti dostupni javnosti.

Da se nakon osam godina braka rastaje od oca svog djeteta, Adele je otkrila u travnju 2019. godine, a nakon toga je javnost najviše zabavljala njena nevjerovatna transformacija i gubitak kilograma.

Kako je otkrio izvor blizak pjevačici, iako se u Hollywoodu razvodi otežu godinama te s vremenom postaju izrazito ružni, Adel i Sajmon Konecki to ne žele.

- Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju na sve načine riješiti probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pjesmama za nju terapija. Iz toga je vidljivo da je spremna neke dijelove podijeliti s fanovima – otkrio je izvor.

Budući da par nije potpisao predbračni ugovor prije nego što su stupili u brak, bit će zanimljivo saznati kako je podijeljena bračna stečevina od 140 milijuna funti. Navodno je pjevačica već dala svom bivšem suprugu kuću u blizini svoje vile na Beverly Hillsu, a još su ostale vile u Velikoj Britaniji.

 

Izvor Avaz.ba Foto Screenshoot

 

 

About The Author

Related posts