Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

8 modela čizama koje ćemo ove zime obožavati

Čizme
Sada kada su temperature i službeno pokazale svoje hladnije lice, konačno je stiglo vrijeme da se u potpunosti prepustimo svim čarima udobnih zimskih kombinacija. Da zimski period može biti itekako stylish potvrđuju nam odlični modeli omiljenih čizama koji su ove sezone detalj koji se mora pronaći u vašoj kolekciji, a zašto je to tako leži u činjenici kako istovremeno objedinjuju ozbiljan poslovni izgled i chic casual estetiku.

Kao što smo spomenuli, čizme su jedan od onih modela koji se jednostavno moraju pronaći u svačijoj kolekciji. Posebnost čizama je u tome što se radi o vrlo stabilnoj i udobnoj obući koja uz sve praktične pogodnosti ne zanemaruje niti vizualni aspekt već naprotiv, baš svakoj odjevnoj kombinaciji podaruje divnu modu priču. Ove sezone boje koje volimo dolaze u tamnom koloritu, pa tako ne odustajemo od vječne crne ili bordo crvene, ali priliku dajemo i zemljanim nijansama koje su odličan odabir za romantične zimske kombinacije.

Kad smo već spomenuli romantične kombinacije, čizme su savršen odabir za postizanje zanimljivog modnog twista koji će sanjivim uzorcima i krojevima dati određenu dozu stilske suprotnosti koja će u konačnici kreirati poseban izgled te privlačiti brojne poglede. Nadalje, što se tiče ostalih kombinacija, nikako ne možete pogriješiti odabirom jeans komada, ali niti onih koji dolaze u malo upečatljivijim materijalima kao što su baršun ili umjetna koža. Čizme definitivno pružaju veliku mogućnost kombiniranja i to je jedan od glavnih razloga zašto im se iznova iz sezone u sezonu nepresatno vraćamo.

Iako je izgled nešto što prvo primijetimo na cipelama, sama kvaliteta nikada ne bi trebala biti na drugom mjestu. Naime, brend koji vrlo uspješno objedinjuje divan izgled, ali i kvalitetnu izradu je CCC SHOES&BAGS za kojeg smo sigurni da vas neće razočarati fantastičnom ponudom. Ove sezone modeli čizama koje CCC SHOES&BAGS predlaže dolaze u vidu visokih modela iznad koljena koje se odlično kombiniraju sa suknjama ili haljinama, ali možete pornaći i varijante koje sežu do koljena te su profinjene i decentne što ih čini sjajnim odabirom za stylish poslovne kombinacije.

Koliko je CCC SHOES&BAGS kvalitetan brend potvrđuje i modni dvojac Twins koji je na 29. nacionalnom tjednu mode Bipa FASHION.HR izabrao upravo njihove cipele kao završni detalj svojim kreacijama, stoga možete biti sigurni kako ćete odabirom nekog od modela iz aktualne ponude kreirati posebne kombinacije te uživati u sjajnim stilskim igrama.

1000 kn

1000 kn

350 kn

300 kn

1000 kn

750 kn

1100 kn

650 kn

About The Author

Related posts