Travanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

5 modela Skechers čizama toplijih i od najsrdačnijeg božičnog zagrljaja!

Shoe Be Do

Trendovi ovogodišnje kolekcije jesen/zima već su odavno dali naslutiti kako će u ovoj sezoni detalji biti oni koji čine razliku. Kvalitetni i efektni statement komadi obavezni su dio ormara svakog modnog znalca, pa se tako Skechers, vođen svojom filozofijom ”Danas na ulici – sutra u Skechers dućanima” izdvojio upadljivim modelima čizama u pastelnim i zemljanim tonovima. Pri tom Skechers tradicionalno na prvo mjesto uz izgled stavlja udobnost, neopisiv osjećaj ugode, koji svaki korak čine pobjedničkim.

 

Shoe Be Do
image-178219

Svojim recentnim fashion komadima, Skechers se izdigao u omiljenu marku brojnih blogerica, te svoje stalno mjesto pronašao pred objektivima ”lovaca” na najbolje streetstyle kombinacije. Najveći problem nove kolekcije Skechers čizama je odabrati samo jedne. Lila, nježno ružičaste, sive ili boje kože, gležnjače ili visoke čizme, sa vezicama ili bez, samo su neke od dilema prilikom odabira savršenog modela.

 

Shoe Be Do
image-178220

Detalj koji se provlači kroz kolekciju je toplo je krzno koje se nalazi unutar svih čizama, a koje krasi i vanjski izgled nekih od ponuđenih modela, zbog čega neodoljivo podsjećaju na neke jako IN high fashion komade.

Shoe Be Do
image-178221

Čizme koje su toplije i od najsrdačnijeg božićnog zagrljaja predstavljaju i savršen poklon ispod bora za sve bližu sezonu darivanja. Prosinac je pred vratima, zato brzo do ShoeBeDo dućana, Skechers Store-a ili samo klik udaljenog webshopa www.shoebedo.com

 

Shoe Be Do
image-178222

Izvor V.B  Foto: ShoeBeDo

About The Author

Related posts