Rujan 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

15 praktičnih modela torbi iz aktualne high street ponude

moda torbe
Dobro je poznato da su modni dodatci ti koji čine najveću razliku, a onaj bez kojeg nikako ne možemo bez imalo razmišljanja je torba. Riječ je o praktičnom detalju koji osim što vizualno podiže svaki styling, također donosi i notu funkcionalnosti koja je prijeko potrebna. Budući da većinu vremena provodimo kod kuće vrlo vjerojatno niti ne pomišljajući na shopping, ipak nije naodmet zaviriti u web trgovine najdražih brendova i kolekciju nadopuniti novim stylish modelima.

Kao što smo spomenuli, torbe nosimo u baš svim prigodama, od onih neobaveznih casual, pa sve do poslovnih. Model koji ćemo odabrati uvelike ovisi o prigodi, odnosno situaciji, pa tako svakodnevne kombinacije vole jednostavne i praktične modele koji se nose preko ramena ili čak ruksake. Spomenuti modeli vrlo su fluidni i neobavezni te će se divno uklopiti u opuštene mode priče. S druge strane, poslovne kombinacije nerijetko zahtijevaju nešto veći model prvenstveno zbog stvari koje moramo imati sa sobom, stoga odaberite stylish, ali funkcionalan model koji će zadovoljiti sve potrebe. Što se tiče večernjih izlazaka, mini modeli torbica nameću se kao savršen izbor, a popularni mini mini modeli definitivno ponajviše zaokupljaju našu pažnju. Riječ je o torbicama koje svakom outfitu podaruju posebnu chic vibru te ga čine iznimno atraktivnim, stoga nema razloga da se jedan takav model ne pronađe i u vašoj garderobi.

Kako biste skratili dane u izolaciji i proveli na što bezbolniji način, u nastavku smo izdvojili 15 ključnih modela torbica iz aktualne ponude omiljenih high street brendova!

&OtherStories (1150 kn, 530 kn)

Stradivarius (140 kn)

Bershka (100 kn), Zara (450 kn)

Uterque (650 kn)

Uterque (1000 kn), Zara (180 kn)

Mango (200 kn)

H&M (90 kn, 300 kn)

Zara (200 kn)

Stradivarius (120 kn), Bershka (120 kn)

Stradivarius (140 kn)

Izvor fashion.hr Foto: Instagram, Mango, Zara, H&M, Bershka, Stradivarius, Uterque, &OtherStories

About The Author

Related posts