Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

15 praktičnih i elegantnih torbica za svaki dan

moda torbica
Iako često volimo reći kako se trendovi izmjenjuju tolikom brzinom da nam je teško ostati u korak s njima, s druge strane postoje modni komadi koji im toliko lako odolijevaju da se zaista isplati imati ih u ormaru. U tu skupinu definitivno spadaju klasične torbice, koje su pravi odraz svestranosti i elegancije, a u nastavku smo izdvojili upravo takve modele!

Za klasičnu dnevnu torbicu koja se sjajno uklapa u bilo koji modni odabir možemo reći da je jedan od najvažnijih stavki unutar svakog ormara. Vrlo često u situacijama kada jednostavno ne znamo što bismo odjenuli ili se osjećamo kao da naš outfit nije potpun, dnevna torbica izvuče cijelu stvar i to svojim spojem neutralnih boja, jednostavnih linija i kvalitete. Tako outfiti poput jednostavne bijele košulje i starih traperica dobivaju jednu potpuno novu dimenziju, a osim što pružaju dozu elegancije, istovremeno su i poprilično praktične. Iako trenutno dominira trend malenih torbica u koje stane eventualno jedan ruž ili paketić maramica, naš životni tempo i brojne obaveze zahtijevaju da u svojoj kolekciji imamo modele nešto većih dimenzija kako bi nam sve važne sitnice bile u svakom trenutku pri ruci.

No, pronaći savršenu dnevnu torbu nije baš najjednostavnije jer osim što u svojoj kolekciji želimo model koji pak nije prevelik, ali je dovoljno prostran za sve stvari, istovremeno tražimo i model koji će odlično pristajati našim svakodnevnim modnim izdanjima, stoga smo u nastavku izdvojili 15 modela s kojima sigurno nećete pogriješiti!

S.Oliver (530 kn)

S.Oliver (380 kn)

Stradivarius (140 kn)

Stradivarius (150 kn)

Bershka (170 kn)

Bershka (150 kn), (100 kn)

Massimo Dutti (1300 kn)

Massimo Dutti (1200 kn), (750 kn)

Reserved (150 kn)

Reserved (250 kn), (200 kn)

Izvor fashion.hr Foto: Instagram, S.Oliver, Reserved, Stradivarius, Bershka, Massimo Dutti

About The Author

Related posts