Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zvijezde su se posložile za Lego film 2

1. Sandra Perkovic_Lego_1

Izvanredna ekipa udahnula je život megapopularnim superjunacima Lego®  filma – Sandra Perković, Darijo Srna, Bojan Navojec, Dajana Čuljak, Alen Liverić, Bojan Navojec, Mila Elegović, Ervin Baučić, Petra Kurtela

Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svjetskog hita, Lego® film 2 okupio je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove superjunacima popularnog Lego® svijeta.

Svoje su glasove likovima iz popularnog serijala posudili: Luka Petrušić kao Emmet, Dajana Čuljak  kao Lucy, Alen Liverić kao LEGO Batman, Mila Elegović kao Ultramaca, Ervin Baučić kao Metalobradi i Bojan Navojec kao Rex Pancirko. Po prvi puta su im se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš proslavljeni nogometaš i bivši kapetan reprezentacije – Darijo Srna kao Aquaman, najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković kao Wonder Woman, modni znalac i analitičar Nenad Korkut kao zlikovac Balthazar te legendarni glazbenik Drago Diklić kao Lex Luthor. Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima. Uz njih se u filmu pojavljuju i naši poznati YouTuberi i Influenceri  Bloodmaster, Marko Vuletić i Andrea Fabric.

Zajedno s ostalim junacima odvest će gledatelje na jedinstveno svemirsko putovanje i svjetove koje dosad nisu vidjeli, a koji leže iza misterioznih vrata Stairgate. Prošlo je pet godina otkad je sve dobro završilo i stanovnici Bricksburga sad su suočeni s novom prijetnjom: Lego duplo® napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi. U pokušaju da pobijede napadače i vrate spokoj u Lego svijet, Emmet, Lucy, Batman i njihovi prijatelji posjetit će daleke i neistražene svjetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pjesama. Njihova hrabrost, kreativnost i vještine gradnje bit će testirane, a oni će saznati koliko su uistinu specijalni.

Željno iščekivana animirana avantura Lego® film 2, u kina diljem hrvatske dolazi u distribuciji Blitza od 21. veljače u IMAX, 4DX i RealD 3D i 2D formatima. Ulaznice možete kupiti ovdje.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u videu:

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts