Kolovoz 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

ZVIJEZDE PROSLAVILE BOŽIĆ NA TRADIOCIONALNOM KONCERTU MAGAZINA

ĆČLKJHG

Božićna slavlja iz godine u godinu odišu ljubavlju, posebnom energijom i najboljim provodima. Tradicionalni božićni koncert grupe Magazin, ove godine u klubu H20, u Zagrebu je tradicija koja se više od deset godina ne propušta.

 

88888
image-8063

Modne dizajnerice Kristina Bradač i Aleksandra Dojčinović, sportski direktor PPD Zagreb Božidar Jović, TV voditeljice te stotine drugih uživali su u hitovima grupe koja ove godine slavi 22 godine uspješnog rada. ‘Koncert Magazina za Božić je velika tradicija u Zagrebu. Godinama je to party koji se jednostavno ne propušta. Ljudi su za Božić posebno dobro raspoloženi, a ovo je zaista bio koncert za pamćenje!’, izjavila je pjevačica Andrea Šušnjara.

kjhg
image-8064

Prekrasno uređen klub H20 ovog je zime posjetiteljima pripremio praviblagdanski duh. Uz ples na brojne božićne hitove, mnogi su ispod velikog bora pronašli poklon za sebe, a party ludilo posljednjih dana 2014. godine nastavlja se na ispraćaju stare i dočeku nove godine kada klub priprema vrhunski tulum po popularnoj cijeni od 99 kuna.

 

 

Piše : A.R.      Foto : SBP

About The Author

Related posts