Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zvijezda tamburaške scene Cecilija uskoro i na filmskom platnu!?

Cecilija

Širokom krugu obožavatelja, slušatelja i gledatelja poznata kao ‘kraljica moderne tamburaške glazbe’, Cecilija, ako je suditi po prvom dijelu godine, u drugu polovicu 2018.-e kreće u nove radne pobjede, a ljeto, jesen, pa i zima, biti će i više nego radni.

Već sada je sigurno kako Ceciliju očekuju nastupi u Švicarskoj, Irskoj, Njemačkoj,  a u prosincu ponovno turneja u Kanadi, gdje dolazi nakon dva, više nego uspješna koncerta u Hamiltonu i Mississagi, početkom ove godine. Istodobno, može se pohvaliti i već sada ugovorenim nastupom povodom dočeka Nove godine.

Cecilija
image-132215

Ali da se vratimo bližem vremenu, nakon sjajnog koncerta u Punitovcima, u predstojećim danima Cecilijin raspored izuzetno je gust, pa tako možemo najaviti koncerte 15.6. Osijek, 16.6. Nijemci, 22.6. Marijanci, 24.6. Lipik, 29.6. Đakovo, te 30.6. Slavonski Šamac.

Uz sva priznanja za najprodavaniji album tamburaške glazbe i zlatnu ploču još jedno priznanje sletjelo je nedavno na Cecilijinu adresu, a riječ je o ponudi za ulogu u seriji i filmu, radnja kojih bi se temeljila na životu i ljubavi u Slavonskom kraju. ‘Pregovori još traju i ništa još nije konačno. Nisam glumica i nisam nikad imala takvih ambicija, čak sebe ne mogu zamisliti, u tako nečemu iako imam punu podršku obitelji i suradnika, da se okušam na „velikom platnu“. Obzirom da snimanja trebaju početi krajem ove i traju skoro cijelu sljedeću godinu, a pored svih dogovorenih poslova i obitelji, to je jako puno vremena i naravno da nisam pristala na dijelove u scenariju u kojem moj lik ima dosta ljubavnih scena pa čak ni na duplericu koja bi me utjelovila u tim scenama, tako da za sada ništa nije odlučeno ali previše je toga što mi jednostavno kao osobi ne odgovara. Producent i scenarist još dorađuju scenarij, ima još dosta vremena, vidjet ćemo.’  – istaknula je Cecilija.

cecilija
image-132216

Uz sve navedeno Cecilija nije zapostavila ni nove pjesme. Tako ovih dana izlazi nova skladba i spot ‘Ljubav života mog’, na kojoj je samo glazbena gošća, a koju potpisuje Mirko Šenovski Geronimo. Istodobno, Cecilija priprema i novu pjesmu za ovogodišnje izdanje Požeškog festivala, koju potpisuju Goran Ivanović Lac i Antonija Šola. Uz sve navedeno, ostaje vam samo uživati u Cecilijinim pjesmama.

Piše D.T. Foto Show Bizz Presss

About The Author

Related posts