Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zvijezda koja je “zasjenila” Lady Gagu i Beyonce

2ne1-Lee-Chae-rin-4-WideWallpapersHD-1920x1080

U izboru časopisa Time za najutjecajnije osobe, pjevačica Lee Chae-rin doslovno pregazila zvijezde kao što su Lady Gaga, Beyonce, Rihanna…

Popis najutjecanijih osoba koji sastavlja časopis Time prilično je važna stvar. Svake godine ova lista privlači veliku pažnju, a mnogi je cijene kao jednu od najvažnijih godišnjih pregleda stanja u svijetu.

Prošle godine, na iznenađenje mnogih, listom su dominirali političari iz Indije, ali ove godine iznenađenje je još veće!

Naime, iako je glasanje još uvek u toku, utrku trenutno predvodi Koreanka Lee Chae-rin, pjevačica i reperica poznatija kao CL.

Ona za sada ima više glasova od Lady Gage i Beyonce zajedno, a iza nje su i RihannaTaylor Swift, kao i mnogi političari, glumci…

 

tumblr_n5vo9ibAhR1sh4nluo1_500
image-16761

 

Cl je inače jedna od članica benda 2NE1, koje kritičari svrstavaju u K-pop žanr. Sastav 2NE1 ne samo što ima naklonost kritike, već su i njihovi stadionski koncerti uvijek rasprodani, a New York Times je jedan od njihovih nastupa 2012. uvrstio na listu koncerata godine.

Menadžer Scooter Braun, koji stoji iza karijera Justina Biebera i Carly Rae Jepsen, najavio je da je potpisao ugovor s CL, čiji je debi album za američko tržište u pripremi.

 

 

Izvor: Time

About The Author

Related posts