Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zlatna dizajnerska nagrada za hansgrohe trendseterski tuš Rainfinity

Rainfinity tuš se može podesiti tako da glava ostane suha   SBP

Najviše priznanje za izvanredan dizajn, zlatna nagrada Međunarodnog dizajnerskog foruma (iF DESIGN AWARD 2019.) dodjeljena je brendu hansgrohe za Rainfinity – novu paletu tuša, koji je zbog svoje inovativnosti u oblikovanju i funkcionalnosti ocijenjen kao trendseterski.

“U raspon tuša Rainfinity ukomponirano je umijeće dosljednih proporcija s impresivnom mješavinom materijala. Kontrastnim crno-bijelim izgledom,      hansgrohe je napravio korak više i ponudio alternativu karakterističnom kromiranom izgledu konvencionalnih miješalica“, ocijenio je žiri.

 

 

Zlatom nagrađeni Rainfinity tuš  SBP
image-162762

 

 

 

U konkurenciji od 6.375 prijavljenih radova, međunarodni stručni žiri zlatnim priznanjem za izvanredan dizajn nagradio je njih 66. Grupa Hansgrohe, kojoj pripadaju brendovi hansgrohe i AXOR, dobila je ukupno osam nagrada.

“Posebno smo ponosni što je Rainfinity osvojio iF zlatnu nagradu jer je to potvrda liderske pozicije brenda hansgrohe u stvaranju novih trendova u kupaonici“, kazao je Marc André Palm, voditelj globalnog brand marketinga za hansgrohe.

Zahvaljujući cjelokupnom sastavu inovativne tehnologije, elegantnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, Rainfinity tuš svojim kapljicama prožima cijelo tijelo od glave do pete. Međutim, zahvaljujući inovativnom zidnom spoju, glava se može zaštititi od prskanja zbog podesivog nagiba glave tuša.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts