Veljača 22, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Žiri uspostavlja novu kategoriju – Krv u ušima

rukavina i lopez

Nova epizoda Supertalenta donosi nove uzbudljive nastupe. Vidjet ćemo širok spektar talenata, onih koji će oduševiti žiri, ali neke kojima će žiri bez puno premišljanja stisnuti X.

Svakako zanimljiv nastup osigurat će Mate Rukavina, natjecatelj s otoka Raba. Njegov moto je, kaže, biti viđen i svidjeti se publici. „Gledam žiri kao i publiku, pjevam svima, sa srcem i dušom na toj pozornici.“dodaje Mate koji će izvesti glazbeni performans s pjesmom Zdravka Čolića. Kao pravi zabavljač, Mate ništa neće prepustiti slučaju, pa će tako svoj nastup upotpuniti i kostimom inspiriranim iz Zdravkova spota iz sedamdesetih.

Mate Rukavina
image-109246

Mate Rukavina

Atmosferu će zažariti i Argentinac Juan Augustin Lopez porijeklom iz Italije koji se  zbog ljubavi doselio u Hrvatsku. Juan Augustin Zagrepčanima je poznat po uveseljavanju putnika u tramvajima, a svirao je i u bolnicama gdje je uveseljavao bolesnu djecu. Završio je fakultet za pjevačke tehnike, a 2015. izdao svoju knjigu o glazbi koja se koristi u Argentini kao literatura na fakultetima. Osim ukulela, Juan svira i gitaru te je snimio i dva solo albuma, a s čime će se predstaviti u Supertalentu, ostaje nam za vidjeti.

 Juan Augustin Lopez
image-109247

Juan Augustin Lopez

Tko će sve svojim talentom oduševiti žiri, a zbog čijeg pjevanja će žiri uspostaviti novu kategoriju – krv u ušima, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts