Lipanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Žiri i voditelji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” okusili čari transformacija

NovaTV_ Tvoje lice zvuči poznato_SBP

Najzabavniji plesno pjevački show vraća se uskoro! Brojni glumci, pjevači i zabavljači kroz proteklih pet sezona imitirali su brojne glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, te reinterpretirali neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. U novoj sezoni novih osmero natjecatelja zabavit će publiku atraktivnim  transformacijama, ovaj put u novom studiju, ispred nove postave žirija, a kroz 13 emisija vodit će nas i novi voditelji.

NovaTV_ Tvoje lice zvuči poznato_SBP
image-182793

Ususret uzbudljivoj novoj, šestoj sezoni popularnog zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” koja donosi brojne novosti, i sami voditelji i članovi žirija prošli su kroz zahtjevan proces transformacije. Sve to je bilo u svrhu snimanja spota za šestu sezonu showa Nove TV. Igor Mešin, nekadašnji voditelj, a sada član četveročlanog žirija stao je ”u cipele” legendarnog Johna Lennona. Susreo je tako u restoranu popularni član Beatlesa jedinstvenu Marilyn Monroe koju je sjajno odglumila pjevačica, i članica žirija Nives Celzijus.

Njihov kolega Goran Navojec dobio je priliku na trenutak osjetiti kako je to biti Elvis Presley dok se voditelj showa Frano Ridjan transformirao u Freddieja Mercuryja. Da Maji stoji sjajno i crna perika, vidjet ćete u spotu u kojem je odglumila legendarnu Amy Winehouse. Hrvatska Tina Turner je Indira Levak, a kako se snašla u ulozi ove mega popularne zvijezde pogledajte u spotu koji najavljuje još zabavniju sezonu hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

NovaTV_ Tvoje lice zvuči poznato_SBP
image-182794

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts