Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zigman potpisuje kostimografiju za slavnu grammyjevku Cardi B u velikom novom projektu

Zigman i Cardi B  Facebook

Cheryl Cole, Rita Ora, Nicky Minaj… A sada i slavna grammyjevka, reperica Cardi B – osim snažnog karaktera i svjetskog uspjeha, sve ove poznate dame imaju još nešto zajedničko: Juraja Zigmana.

Tek što je publiku oduševio kostimima za predstavu Madama Butterfly u riječkom HNK, riječki dizajner na društvenim mrežama je otkrio i novu suradnju. Za repericu Cardi B naime radi kompletnu kostimografiju velikog nadolazećeg projekta.

Zigman i Cardi B
image-175801

“Već ranije su stilisti uzeli neke moje stvari za njen video spot, a sada kad su mi ponudili suradnju na velikom projektu koji će tek izaći, odmah sam prihvatio. Puno projekata je već u planu, a ovoga puta snima se jedna velika reklama za koju radim kostimografiju”, otkrio nam je Zigman, koji je prethodno Cardi B odjenuo u spotu za single Writing on the wall.

“Baš mi je sjela. Nije zapravo bilo za začuditi se, jer se savršeno uklapa u tip žene koje privlače moj dizajn”, objasnio je za Extravagant poznati dizajner koji već više od 15 godina osvaja modni svijet.

Koliki je uspjeh surađivati s Cardie B, najbolje govore brojke koje je prate: dosad je naime osvojila Grammy, sedam Billboard Music nagrada, 11 BET Hip Hop nagrada, tri American Music nagrada i četiri MTV Video Music nagrada. Time ju je lani uvrstio na prestižan popis 100 najutjecajnijih osoba na svijetu.

Izvor extravagant.com.hr Foto Facebook, screenshot

About The Author

Related posts