Kolovoz 09, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Žene starije od 40 bolje su od mlađih, a ovo je 7 razloga zašto je tako

woman-411803_640

Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese jarko crveni ruž, što ne možete tvrditi za većinu mlađih žena.

Na svom Facebook profilu Davor Ivanišević je objavio zapažanja o prednostima veze muškaraca sa ženama iznad 40 godina. Rezultati ne idu u prilog vezama između starijih muškaraca s mladim ženama.

Evo sedam argumenata u prilog ženama iznad 40 godina:

ŽENE STARIJE OD 40 GODINA

Jedan je stariji, iskusni muškarac rekao: – Što sam stariji, to više poštujem žene starije od 40 godina. Evo nekoliko razloga:

davor ivanisevic
image-32318

1. Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala: “O čemu razmišljaš?” … jednostavno je to ne zanima.

2. Kada žena starija od 40 godina ne želi gledati utakmicu, ona ne sjedi pored tebe kukajući. Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim za što je raspoložena. Najčešće je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

3. Žena starija od 40 godina samu sebe dovoljno poznaje da bi znala, tko je, što je, što želi i od koga želi. Samo mali broj žena starijih od 40 godina zanima šta ti o njima misliš.

4. Žene starije od 40 zrače ponosom. Rijetko će ti napraviti scenu usred opere ili restorana, ali ako si zaslužio, neće oklijevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno. S godinama žena postaje vidovita.

5. Ženi starijoj od 40 ne trebaš govoriti što si učinio – ona već zna.

6. Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese jarko crveni ruž, što ne možete tvrditi za većinu mlađih žena. Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 daleko seksipilnija od mlađe.

adult-19033_640
image-32319

7. Starije žene su iskusnije i otvorenije. One ti kažu u lice kad se ponašaš kao idiot. Nikada se ne moraš pitati na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujem žene starije od 40 godina. Na žalost, obrnuto ne vrijedi…

Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40, dolazi jedan “ostatak nečega” – debelog trbuha u žutom šorcu koji zbog 20-godišnje konobarice pravi majmuna od sebe!

Profil Davora Ivanisevica prepun je mudrih misli i izreka o ženi, ljubavi, osjećajima.
Vrijedi posjetiti.

Piše D.T. Foto pixabay

About The Author

Related posts