Srpanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zdravlje na kvadrat – nova lifestyle emisija

Anja-5683

Jedinstvena savjetodavna emisija ”Zdravlje na kvadrat’‘ produkcije Headline product od subote, 29. listopada na Novoj TV, donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja Romac koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja. Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme.

13_001
image-74989

Rubrika ”Zdravlje s poznatima’‘ donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici ”Zdravstvena iskaznica”. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike ”Kuhamo zdravo”, a ‘‘Vježbom do savršenstva’‘ ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

7_001
image-74990

Gošća prve emisije ”Zdravlje na kvadrat” koju gledatelji imaju priliku pogledati ove subote je pjevačica Danijela Martinović s kojom je ekipa provela jedan cijeli dan te provjerila kako se hrani, trenira, čim održava zdravlje i vitalnost unatoč poslu kojim se bavi.

6_001
image-74991