Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zdravko Čolić raspjevao vrući Dubai i Novaka Đokovića

Zdravko Colic

Vladar regionalne glazbene scene Zdravko Čolić ovog je vikenda održao spektakularan koncert naziva Love in Dubai na plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta pred gotovo dvije tisuće obožavatelja. Ovu jedinstvenu glazbenu priču nije propustio ni najbolji tenisač svijeta Novak Đoković!

Dubai, 22. veljače 2015. – Vladar regionalne glazbene scene Zdravko Čolić nastupio je ovog vikenda na prekrasnoj plaži ispred Hilton Dubai Jumeirah Resorta a svojim bezvremenskim pjesmama razgalio je srca i raspjevao gotovo dvije tisuće ljudi.

Koncert naziva Love in Dubai privukao je Čoline obožavatelje sa svih strana svijeta. U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dhabija i Katara, ali i Švedske, Turske i Amerike kao i brojni iseljenici iz cijele bivše države. Bio je ovo prvi put da je neki glazbenik iz naše regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam glazbenik.

“Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku nastupiti ovdje pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su pristigli sa svih strana svijeta. Prošle sam godine prvi put posjetio Dubai sa obitelji, a vrlo rado sam se odazvao pozivu organizatora da održimo koncert u ovom zanimljivom i egzotičnom gradu u kojem se sve odvija nezamislivo brzo.” – izjavio je Zdravko Čolić nakon koncerta u Dubaiu te dodao: “Iskoristit ću preostalo vrijeme ovdje i obići sa obitelji sve ljepote grada, a uputit ćemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čeka nas veliki koncert u zagrebačkoj Areni kojem se posebno radujemo.“

Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji tenisač svijeta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata Marka, te prijatelja tenisača Marca Stillitana kojeg se povezivalo sa jednom od najljepših sportašica i tenisačica svijeta Anom Ivanović. Nastup u Dubaiju bio je najbolji uvod i posljednja priprema za veliki koncert koji će Zdravko Čolić održati u zagrebačkoj Areni 07. ožujka 2015. povodom Dana žena.

Piše D. T.  Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts