Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zdenka Kovačiček na austrijskom Woodstocku!

Zdenka Kovačiček Foto Lupino
Ona je žena za sva vremena iza koje stoje bezvremenski hitovi, a energija kojom zrači toliko je vedra i nepresušna da nas ne iznenađuje da Zdenka Kovačiček danas živi svoje najbolje glazbene godine. Njezin tempo nastupa teško je pratiti, a nakon uspješnih koncerata u Grožnjanu, Koprivnici, Opatiji, Supetru, Kaštelima i Čitluku, rock i jazz diva zaokružuje ljeto 2019. novim koncertnim datumima.
Zdenka Kovačiček, žena velike karijere i moćnog glasa, nastupit će ovu subotu, 17. kolovoza na velikom koncertu Wildstone Woodstock – Peace & Music kojim će se na predivnoj lokaciji Wildensteiner Wasserfall, u pokrajini Koruškoj na jugu Austrije proslaviti 50. godišnjica kultnog festivala Woodstock! Zdenka, koja je zbog svog moćnog glasa i sjajne interpretacije proglašena „hrvatskom Janis Joplin“, svojim nastupom odat će počast upravo ovoj velikoj glazbenici koja je svojim nastupom na Woodstocku oduševila nekoliko stotina tisuća okupljenih na farmi Maxa Yasgura i obilježila povijest rock glazbe. Uvijek energičan nastup i jedinstveni vokal Zdenke Kovačiček te već provjereno vrhunska interpretacija rock klasika Janis Joplin zasigurno će biti neponovljivo iskustvo u sklopu ove jubilarne obljetnice čarobna „3 dana ljeta i ljubavi“.

Nakon ovog jedinstvenog glazbenog događanja, Zdenka Kovačiček i njezin Greenhouse Band nastupit će 23. kolovoza na otvorenju prvog izdanja Rab Film Festivala – festivala istraživačkog igranog i dokumentarnog filma koje će zaljubljenicima u film ponuditi jedno sasvim drugačije i novo iskustvo konzumacije kulturnih sadržaja, a potom će uslijediti i nastupi u sklopu bogatog programa Plesnih večeri na Zrinjevcu u Zagrebu 24. kolovoza te na Hvar Jazz Festu 28. kolovoza, na kojem će do izražaja doći svi Zdenkini stilski afiniteti.

“Pozitivan primjerak”, aktualni singl Zdenke Kovačiček i Mirele Remi Priselac, u radijski eter i u bespuća društvenih mreža pušten je sredinom travnja te i danas suvereno vlada glazbenim top listama diljem zemlje, a pored suradnje s jednom od najutjecajnijih frontmenica i autorica mlađe generacije, Zdenka Kovačiček već radi na novom materijalu. Novi singl glazbenice koja se i nakon više od 60 godina sjajne karijere iza sebe još uvijek nalazi u samom vrhu hrvatske glazbene scene, očekujemo ovu jesen u izdanju Dancing Beara.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts