Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zbog prozirne haljine manekenka na Instagramu dobila gnjusne komentare od druge žene

Brooks Nader

The Sports Illustrated Swimsuit model Brooks Nader uzvratila je trolu koji ju je gnjusno izvrijeđao na društvenim mrežama.

Naime, 22-godišnja ljepotica na nedavni party spomenutog časopisa stigla je u prozirnoj haljini s kristalićima koja je otkrivala donje rublje, a kada je objavila fotografiju na društvenim mrežama, dobila je neke vrlo uznemirujuće komentare.

“Zašto žene poput tebe nose takve prozirne haljine i onda se ljute kada ih ljudi tretiraju kao d**lje?” Ubrzo je uslijedio njezin odgovor. “Nosila sam tu haljinu jer sam to htjela i osjećala sam se jako seksi. Možda to tebi nije osnažujuće, ali meni jest”, poručila je Brooks, a brojni obožavatelji podržali su je u takvom odgovoru.

Ipak, još veći šok uslijedio je kada se saznalo kako iza komentara ne stoji neki ugroženi muškarac, već žena, što je još jednom dokazalo onu staru kako je žena ženi vuk.

“Ja sam žena, volim biti žena i volim muškarce. Ovaj fotografija nije seksi, ona njome traži da bude zlostavljana.”

Brooks Nader
image-179007

Zašto vi ostali to ne vidite? Zar nikada niste čuli za pokret Me Too?” upitala je komentatorica u nastavku te poručila manekenki kako bi se trebala naviknuti i na ružne komentare.

“Nošenje potpuno prozirne haljine poziv je na silovanje. Vjerojatno je već upotrebljavala svoje tijelo da dobije što želi. To je moje mišljenje i imam ga pravo reći”, zaključila je gnjusna komentatorica čiji su komentari šokirali ostale.

Brooks Nader
image-179008

Brooks je zatim blokirala nepoznatu korisnicu Instagrama te izrazila zgražanje zbog komentara koje je pročitala.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts