Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare?

katie holmes jamie foxx instagram

Katie Holmes i Jamie Foxx godinama su krili svoju vezu od očiju javnosti, pa kada je pukla vijest da su u vezi već pet godina – svijet se šokirao. Nakon što su obznanili da su već dugo ljubavni par došlo je do ozbiljnih problema te je sada ljubavi došao kraj.

Nako šest godina veze glumački par se raspao i to samo tri dana nakon što su procurile fotografije glumca u društvu 30 godina mlađe pjevačice. U kratkoj izazovnoj haljinici, pjevačica je držeći za ruku slavnog glumca s njime izašla iz jednog noćnog kluba, a sve su snimili paparazzi.

Katie očito takvu sramotu nije mogla podnijeti pa je par prekinuo vezu. Strani tabloidi pišu kako je Jamie već duže vrijeme razmišljao o tom potezu jer mu je bilo sve jasnije kako ne može ostati vjeran samo jednoj partnerici već želi seksualno eksperimentirati i provoditi se.

jamie foxx katie holmes inst
image-170127

Katie i Jamie su posljednji puta viđeni na Met Gali, a to je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Šuška se da je par već tada bio u problemima te da već 6 mjeseci žive odvojeno, a sada je njihova veza finalno okončana.

Katie i Jamie upustili su se u ljubavnu vezu još 2013., a pričalo se i da su se vjenčali. Za njihovu vezu se govorilo da je bila najbolje čuvana holivudska tajna, a razlog tolikoj tajnovitosti bila je klauzula na koju je Katie morala pristati kada se razvodila od Toma Cruisea.

Katie Holmes i Jamie Foxx  ss
image-170128

Naime, buran razvod 2012. godine rezultirao je time da je scientolog Tom Cruise uvjetovao da Katie 5 godina ne smije imati drugog muškarca u svom životu, u suprotnom će joj oduzeti njihovu kćerkicu Suri.

Tom je već godinama najistaknutiji pripadnik kontroverzne Scijentološke crkve zbog koje je Katie navodno pobjegla od njega, iako glumica baš nikada nije komentirala takve napise.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts