Veljača 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zbog bivšeg muža mislila je da se više nikad neće udati, ali onda se pojavila njezina srodna duša

kaley cuoco ss

Ona je omiljena “djevojka iz susjedstva”, koja je svjetsku slavu stekla u seriji “Teorija velikog praska”.

Radi se o 33-godišnjoj glumici Kaley Cuoco, koja je u spomenutoj seriji utjelovila vrckavu Penny, a njezina ljubav s malih ekrana postala je prava u stvarnom životu.

Naime, Kaley se tijekom snimanja serije zaljubila u glumca Johnnyja Galeckog, koji joj je glumio dečka i u seriji. Ljubav je potrajala dvije godine, do prosinca 2009. godine. Ipak, par je ostao u bliskim odnosima, zbog čega su ih obožavatelji zavoljeli još više.

U listopadu 2011. godine zaručila se za stručnjaka za liječenje ovisnosti Josha Resnika, no u ožujku 2012. godine par je prekinuo.

Ipak, najzanimljiviju ljubavnu vezu glumica je imala s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom, s kojim se zaručila u rujnu 2013. godine nakon tri mjeseca veze. Također, sportašse gotovo uselio u njezinu vilu nakon prvog spoja, a unatoč zabrinutosti prijatelja i obitelji, glumica se udala na Novu godinu u Kaliforniji nakon 6 mjeseci veze. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

kaley cuoco inst ss
image-167414

No pravi šok uslijedio je tek nakon podnošenja zahtjeva za razvod, kada je dotični zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako glumica nema nikakvih financijskih problema, nije joj padalo na pamet bogatstvo dijeliti sa suprugom. Tenisač je iz braka ipak izišao u plusu jer mu je dala 165 tisuća dolara “odštete”, platila mu je troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 tisuća dolara te je smio zadržati sve darove.

Kako je sama otkrila kasnije, zbog Ryana je mislila kako se više nikada neće udati, no to je mišljenje promijenio njezin sadašnji suprug, pripadnik bogate njujorške obitelji te, kao i ona, veliki zaljubljenik u konje, Karl Cook, s kojim se vjenčala početkom srpnja 2018. godine u konjušnici.

Kaley Cuoco
image-167415

Podsjetimo, Karl ju je zaprosio na njezin 32. rođendan, a na s nimci koja je obišla svijet plavokosa glumica plakala je nekoliko minuta od sreće i uzbuđenja. Par je i dalje u sretnom braku bez ikakva skandala, no glumica je nedavno viđena sama pri dolasku u jedan studio u Los Angeles.

Prije toga je uzela malo vremena za kavu i pisanje poruka, a bilo ju je lijepo vidjeti s obzirom na to da od svojih televizijskih početaka ne voli previše privlačiti pažnju.

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts