Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zayn Malik nakon napuštanja One Direction: “Sve sam radio zbog fanova”

Zayn

Zayn Malik je progovorio prvi put nakon što je sve šokirao napuštanjem grupe.

Samo nekoliko sati nakon što je vokest objavljena, Zayn je rekao za The Sun: “Ne mogu više ovo. raditi. Ludo je, divlje i pomalo bijesno u isto vrijeme, ali nikad nisam osjećao da imam kontrolu nad svojim životom kao sad. Osjećam da postupam ispravno, ispravno za mene, i ispravno za dečke”.

Ipak možda je fanovima teško čuti da Zaynu već neko vrijeme nije bilo ugodno u bendu: “Znate, pokušao sam raditi nešto čime nisam bio zadovoljan već neko vrijeme, zbog sreće drugih ljudi… A to su prije svega fanovi. I sve što sam ikada htio je za fanove, sve je uvijek bilo zbog njih. ”

“Uznemiren samo jer osjećam kao da sam ih iznevjerio na neki način. Nije da sam im okrenuo leđa i slično, jednostavno ne mogu više ovo raditi jer to nisam pravi ja”,

Pogledjate nastup u Jakarti na dan odlaska Zayna iz grupe:

 

 

Što se tiče komentara da je ovo slično odlasku Robbie Williamsa iz grupe Take That, on kaže: “Mislim da je ovo malo drugačije od odlazaka u drugim bendovima. “Moj bend je bio zaista prava podrška. Oni razumiju da to više nisam pravi ja”.

Na pitanje što će sada raditi, Zayn odgovara: “Samo ću se malo opustiti… Bit ću ja neko vrijeme”.

Na pitanje hoće li se ikad vratiti u 1D on je odgovorio: “Mislim da ne mogu na to odgovoriti. Zaista ne znam”.

On je u neobjavljenom intervjuu za Rolling Stone  rekao da nikad nije imao plan da bude poznat već da mu se samo posrećilo. Također, napomenuo je da ima problem da se izbori sa uspjehom benda, I da mu je teško opisati kako se osjeća zbog izazivanja masovne histerije gdje god da se pojave.

Izvor: MTV.co.uk Foto Instagram

About The Author

Related posts