Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Završio jubilarni 20. Pannonian Challenge

Karla Zelic  20. Pannonian Challenge  ekstremni sport   SBP

Pannonian Challenge, najveći festival ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe, i jedan od najbitnijih natjecanja ekstremnog sporta koji se već 20-u godinu organizira u Osijeku jučer je spektakularnim BMX PRO finalom završio svoje ovogodišnje jubilarno izdanje.

Pannonian Challenge već se 20 godina održava na lijevoj obali Drave u Osijeku, a kako je uistinu zaslužio epitet hrvatska Coachella, pokazuju posjetitelji i sportaši koji na festival dolaze iz cijelog svijeta.

Karla Zelic  20. Pannonian Challenge  ekstremni sport   SBP
image-164923

Festival je ove godine trajao pet dana, a posjetitelji se nisu štedjeli i pokazivali su svoje najbolje odjevne kombinacije, baš kako i priliči festivalu za kojeg posjetitelji kažu da je hrvatska Coachella.

Zanimljive modne kombinacije, tetovaže, gola tijela, sve to ste mogli vidjeti tijekom proteklih pet dana u Osijeku na jubilarnom Pannonian Challengeu, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji fotografija.

20. Pannonian Challenge  ekstremni sport   SBP
image-164924

Ako ste ove godine propustili, potrudite se da iduću godinu ne propustite najbolji festival ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe.

20. Pannonian Challenge  ekstremni sport   SBP
image-164925

Piše M.T Foto  Ivo Komesar i Matej Volarević

About The Author

Related posts