Rujan 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Završilo je najuspješnije izdanje Sonus festivala do sad!

Luciano 1@ Sonus festival 2019

Više od 12 tisuća posjetitelja iz čak 65 zemalja svijeta plesalo je na 7. izdanju ovog svjetski poznatog festivala koji se svake godine održava u klubovima na otoku Pagu, a ove godine je trajao od 18 do 23. kolovoza, a sami kraj označio  je tradicionalni afterparty, sa kojim je završio Sonus festival.

 

 

ANDREA OLIVA @ Sonus festival 2019
image-170539

 

Festival je ove godine privukao više posjetitelja nego prethodnih godina što je organizatore potaknulo da gostima ponudi i dodatna dva događaja dva dana prije početka samog festivala, kao i da uvrsti dodatni klub u lokaciju održavanja festivala – Noa Beach klub.

 

Luciano @ Sonus festival 2019
image-170540

 

 

Iako je većina posjetitelja došla na Pag zbog festivala iz Njemačke, Italije, Francuske, Velike Britanije, Nizozemske, sve je veći broj gostiju iz Australije, SADa, ali i dalekih destinacija kao što u Ujedinjeni Emirati, Brazil, Južna Koreja, Tajland, Egipat, Japan i ostali koji su svrstali Sonus festival na svoju party mapu.

 

LOCO DICE by EDGE 66
image-170541

 

 

Osim zadovoljnih organizatora, u Gradu Novalji se za vrijeme Sonusa tražio apartman više i ugostiteljski objekti su bili puni.

 

Afterparty Joseph Capriati @ Sonus festival 2019
image-170542

 

 

Ove godine Sonus je ugostio više od 70 izvođača od kojih je većinu činila sama krema svjetske scene elektroničke glazbe kao što su Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Solomun, Marco Carola, Boris Brejcha, Derrick May, Joseph Capriati, Pan-Pot, Loco Dice, Seth Troxler, I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee kao i imena regionalne i domaće scene koja organizatori Sonusa posebno podržavaju – Petar Dunov, Valentino Kazyani, Dejan Milićević, Marko Nastić, Ian F, Josip Bajić aka Bronski, Marin Biočić i Mate Čeko. Iako su neki zbog bolesti morali otkazati nastup, program je tekao u savršenom redu i rasporedu.

 

 

 

Sonus festival je svojim impozantnim programom, posebnom atmosferom i atraktivnom lokacijom, 3 godine zaredom, prema izboru publike osvojio nagradu Ambasador za najbolji hrvatski festival elektroničke glazbe, ali i 3 godine zaredom bio uvršten u najbolji festival elektroničke glazbe u svijetu za mjesec kolovoz, prema časopisu Resident Advisor.

 

 

Boris Brejcha @ Sonus festival 2019
image-170543

 

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts