Lipanj 26, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zara ima novu kolekciju puffer jakni

zara

Zara kao jedan od najpoznatijih street fashion brendovima na ovim prostorima, danas je u predstavila svoju novu kolekciju puffer jakni i ekološku kampanju kojom je bila i inspirirana spomenuta kolekcija.

Sa sve hladnijim danima došlo nam je toplo iznenađenje iz Zare – novi puffer jakni i nova kampanja. Ove puffer jakne su posebne zbog mnogo razloga, ali najbitniji je taj da su jakne izrađene od recikliranog poliestera, što daje pozitivan primjer ostalim brendovima. Kako kažu na svojim službenim stranicama, koristili su plastične boce od kojih su nastale jakne koje će kroz samo par dana zavladati našim ulicama, pa su tako plastici dali novi život. Video kako od boce nastaje vaša jakna možete također vidjeti na njihovim stranicama.

zara

zara

Sama kolekcija je u zemljanim tonovima, ali je lijepo začinjena pokojom crvenom, klasičnim mornarskim plavim i u boji koja je hit ove jeseni – žutoj. Cijene pufferica se kreću oko kojih 500-tinjak kuna, a detaljnije možete provjeriti na njihovim stranicama ili u najbližem Zara dućanu! U sklopu njihove kampanje „Join life puffers“ u kojoj se naglasak stavlja upravo na ekološku osviještenost Zara je predstavila i nekoliko vodootpornih parka jakni u zemljanim tonovima kojima se cijene kreću oko 600-tinjak kuna. Uz njih, predstavljeno je nekoliko prsluka (za koje biste morali izdvojiti malo manje od 300 kuna), prošivene ispunjene jakne za ove jesenske dane te tople pernate jakne s kapuljačom (oko 450 kuna)! Stoga ove godine ne morate brinuti o zimi, a zasigurno biste se bolje osjećali, ne samo zbog nove jakne već i zato što ste svjesni da pripadate kampanji za očuvanje okoliša!

Izvor: fashion.hr Foto Zara

About The Author

Related posts