Kolovoz 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Žanamari Perčić predstavlja donje rublje dvojca Elfs

žanamari perčić foto danijel galić

Senzualno donje rublje kojim ćete oduševiti svoju bolju polovicu! Ali i ona vas!

Želite li bolju polovicu razveseliti za dan zaljubljenih?
Rješenje je prva kolekcija ženskog donjeg rublja najpoznatijeg domaćeg modnog dvojca – Elfs! Veljača, prevrtljiv i najkraći mjesec u godini s razlogom je ženskog roda! U mjesecu ljubavi sve se vrti oko dana zaljubljenih, a postoji li bolji poklon za odabranicu vašeg srca od senzualnog donjeg rublja s domaćim potpisom?

žanamari perčić foto danijel galić
image-154383

Već sada mnogima omiljeno luksuzno donje rublje napravljeno od fine čipke i dolazi u tri palete – nude, crnoj i crvenoj, a sve kako bi se naglasio osobni stil!

žanamari perčić foto danijel galić
image-154384

Hrvatska “The Body” Žanamari Perčić samouvjereno vlada u ulozi koje se mnogi profesionalni modeli pribojavaju, onoj ambasadora donjeg rublja, a ako je suditi po prvim fotografijama, vladat će još dugo. Popularna pjevačica unatoč majčinstvu i mnogobrojnim obavezama izgleda nikad bolje, jer njoj kao da godine idu unazad. Žanamari ne krije oduševljenje Elfs-ovom debitantskom kolekcijom donjeg rublja za žene, ali niti tremu budući da je upravo njoj pripala čast da ga prva prezentira. “Najveća potpora na snimanju mi je bio moj suprug Mario koji je i sam bio Elfsov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći!“- istaknula je Žanamari Perčić.

žanamari perčić foto danijel galić
image-154385

“Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama!”- istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs.

žanamari perčić foto danijel galić
image-154386

Neodoljivo donje rublje potražite u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Frankfurtu i Mostaru kao i na ELFS webshop-u!

žanamari perčić foto danijel galić
image-154387

Žanamari Perčić za ELFS lingerie
Foto: Danijel Galić
Šminka: Iva Berišić
Frizura: Studio Marcela

Piše D.T. Foto Danijel Galić

About The Author

Related posts