Kolovoz 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zaljubio se u nju kada ju je kao 8-godišnji dječak vidio na televiziji, a danas je ona žena njegova života

Jason Momoa

Mišićavi holivudski miljenik Jason Momoa gdje god se pojavi krade pažnju pripadnica nježnijeg spola. Njegovo isklesano tijelo i duga kosa zaštitni su mu znak, a na njih je između ostaloga pala i njegova supruga Lisa Bonet, koju je prvi put vidio kada mu je bilo tek osam godina.

“Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: ‘Mamice, želim nju'”, otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine.

Jason je još u djetinjstvu shvatio tko je žena njegova života, no nije ni sanjao da će se baviti poslom kojim se danas bavi. Njegova majka Coni, koja se bavila umjetnošću, odgajala ga je sama nakon razvoda od supruga Josepha. Odrastajući s njom, svijet je gledao očima njezinih boja i slika koja je slikala, što ga je potaknulo da se bavi umjetnošću. Uz to, veliku je inspiraciju pronalazio u tada popularnim televizijskim serijama, a u jednoj je ugledao lijepu glumicu Lisu Bonet. Ona mu je bila velika inspiracija i uzor, čak si je napravio frizuru kakvu je ona imala.

Jason Momoa
image-180898

Lisu je upoznao kad je živio u hotelskoj sobi, oduševljen činjenicom što susreće omiljenu glumicu iz djetinjstva koja ga je očarala. Čini se kako magija s vremenom nije prestala djelovati jer nije mogao odoljeti da ju ne pozove na prvi spoj, a uz to ju je morao moliti da ona vozi jer u to vrijeme nije imao svoj auto.

“Pomislio sam da ću ju uhoditi ostatak života i da ću ju osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje djece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvijek sam ju želio upoznati, oduvijek je za mene bila kraljica”, izjavio je za E!News.

Na kraju je ispalo da se zaista našao u pravom trenutku na pravom mjestu.

Jason Momoa
image-180899

Lisa je na sve pristala i kada je u kafiću naručila njegovo omiljeno pivo, jednostavno je znao da je ona njegova srodna duša, a sve ostalo je povijest.

Par se vjenčao 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Topangi, gdje danas žive s kćeri Lolom Iolani Momoa i sinom Nakoom-Wolfom Manakauapom Namakaehom Momoom. Svoj dom dijele i s tri psa, magarcem, nemaju televizor u kući, a imaju minimalan broj stvari i namještaja od plastike.

Lisa je prije Jasona bila u braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom i s njim je dobila kćer Zoë Kravitz, koja danas ima 31 godinu.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts