Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zajednički treninzi Zagrebačkog maratona

Zagrebački maraton sbp

Zagrebački maraton je prošle godine pokrenuo akciju zajedničkih treninga i druženja s kojom nastavljamo i ove godine kako bi svoje sudionike što bolje pripremili za 28. zagrebački maraton u mjesecima koji predhode. U treninge su se uključili i naši partneri, Garmin i Alkaloid te su za sve sudionike pripremili i simbolične poklone kako bi se motiviralo što veći broj trkača na sudjelovanje.

Voditeljice treninga su naše najbolje dugoprugašice: Marija Vrajić – Trošić, Matea Matošević – Hačić, Bojana Bjeljac, Nikolina Stepan.

 

 

Zagrebački maraton sbp
image-158993

 

Treninzi će se formirati, ovisno od broja sudionika, u četiri skupine po tempu i dužini. Kako se radi o najboljim hrvatskim dugoprugašicama zasigurno će interes biti veliki i treninzi kvalitetno osmišljeni.

Termini:

  1. Trening zagrebačkog maratona, utorak 09.04. 2019. Bundek ( kod pontona) u 18:30
  2. Garmin trening, utorak 07.05. 2019. Jarun (ulaz Hrgovići) u  18:30 sati
  3. Trening zagrebačkog maratona, utorak 04.06. 2019. Maksimir (ulaz kod pozornice) 19:00 sati
  4. Alkaloid trening, utorak 02.07. 2019. Maksimir (ulaz kod pozornice ) 19:00 sati
  5. Garmin trening, utorak 03.09. 2019. Jarun (ulaz Hrgovići) u 19:00 sati

 

Na svakom treningu svi sudionici će sudjelovati na tomboli i na kraju treninga će se izvlačiti dobitnici dvije besplatne startnine za utrku po izboru na 28.Zagrebačkom maratonu. Uz tombolu za sve sudionike ćemo osigurati okrepu na kraju treninga.

 

 

Zagrebački maraton spb
image-158994

 

 

Na treninge su dobrodošli svi, osmišljeni su  za sve dobne i spolne skupine i naravno besplatni. Primarno su namjenjeni zagrebačkim trkačima koji ne pripadaju nikakvom klubu ili školi trčanja, a voljeli bi odraditi poneki zajednički trening i isprobati vlastitu formu prije same prijave na jednu od utrka Zagrebačkog maratona. Dakako, pozvane su i škole trčanja te klubovi da se priključe i odrade trening zajedno s nama.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

 

 

About The Author

Related posts