Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zahladnili odnosi u kraljevskoj obitelji: Harry napao William i Kate

princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton i princ William ss

Kate i William zahladili su odnose s Meghan i Harry, nakon što je princ Harry napao brata i snahu da ne podržavaju dovoljno njegovu suprugu u javnosti.

 

 

princ William i Kate screenshot
image-169681

 

 

Navodno je jedne večeri, Harry krenuo sa svojim govorom, koji je potpuno šokirao vojvotkinju i vojvodu od Cambridgea. Za to vrijeme Meghan je sjedila pored Harrya s kamenim izrazom lica, tvrde insideri.

Kate i William su mu navodno rekli da im nije problem pružiti više podrške Meghan, a Kate je čak sljedećeg dana došla na njihova vrata s buketom cvijeća. Zajedno su lani otišle i na Wimbledon, a i ove godine su ponovile to druženje.

 

princ harry meghan markle ss
image-169682

 

 

Neki izvori tvrde da su se dvije obitelji otada još više udaljile, dok drugi tvrde da dvije vojvotkinje razmjenjuju poruke o odgoju djece.

Činjenice su ipak da su se Meghan i Harry iselili iz Kensingtongske palače u “Frogmore Cottage”, a napravili su i svoj profil na Instagramu. Njihov profil zasad ima 8,7 milijuna pratitelja. Nakon 15 mjeseci odlučili su se odvojiti i od fondacije “Royal Foundation”, koju zastupaju William i Kate.

Izvor Avaz.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts