Rujan 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zagrepčane iznenadio ‘gigantski’ Mišo Kovač od 3 metra

Mišo Kovač Foto Goran Perišin

Sasvim obično, jesensko jutro u Zagrebu. No, Zagrepčane je jučer ujutro na glavnom trgu iznenadio ‘gigantski’ Mišo Kovač od tri metra. Na opće oduševljenje prolaznika koji nisu znali o čemu se radi, mnogi su se fotografirali s likom omiljenog pjevača. „Ovo je genijalno…“, „Mišo je živuća legenda“, „Treba mu ovdje podignuti spomenik“, „Mišo, zaslužuješ ne ulicu u Zagrebu, već svoj trg“, samo su neki od komentara prolaznika. ‘Gigantski’ Mišo Kovač još je viđen na tržnici Dolac te na Cvjetnom trgu, a mnogobrojni prolaznici su sa zadovoljstvom promatrali lik svog omiljenog pjevača.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu ‘Samo nas nebo rastavit može’ 26. listopada u Areni Zagreb.

Ulaznice za zagrebački koncert Miše Kovača ne smijete propustit. Budite dio povijesti i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/miso-kovac-i-prijatelji-zagreb-arena-522469/event.html

Piše M.T Foto: Goran Perišin

About The Author

Related posts