Siječanj 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zagrebačko jezero Bundek ugostit će krajem rujna brojne trkače ujedinjene u jednoj zajedničkoj misiji – borbi protiv raka dojke

Europa Donna Pink Run (2)

Krajem rujna, točnije 28. rujna 2019., na zagrebačkom jezeru Bundek održat će se drugo izdanje humanitarne Europa Donna Zagreb Pink Run utrke, koja je ujedno i najava «ružičastog mjeseca» – listopada, svugdje u svijetu posvećen borbi protiv raka dojke. I ove godine Pink Run održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Europa Donna Pink Run SBP

 

Europa Donna Pink Run (3)
image-169228

 

Europa Donna Pink Run (4)
image-169229

 

 

 

Moto utrke glasi ‘Izađi na zrak i pobijedi (m)rak’, a početak programa najavljen je za 16 sati. Utrke duljine 5.000 m i 10.000 m s očekivanih nekoliko stotina trkača, popratit će edukativno-gastronomsko-zabavni program namijenjen svim dobnim uzrastima. Bogat i zanimljiv program prepun aktivnosti za cijelu obitelj potrajati će do kasnih večernjih sati, stoga rezervirajte posljednji vikend u rujnu za ovu divnu i hvalevrijednu manifestaciju. Jer upravo je zdrav način života važan za očuvanje zdravlja i rano otkrivanje bolesti koje spašava živote, kao i najbolja prevencija mnogih bolesti. Budite dijelom Europa Donna Zagreb Pink Run utrke te zajedno s organizatorima, podignite svijest o važnosti zdravog načina života kojega čine pravilna prehrana, tjelesna aktivnost, redoviti samopregledi i liječničke kontrole.

 

Europa Donna Pink Run
image-169230

 

 

Prijave za Europa Donna Zagreb Pink Run utrku nalaze su na www.utrka.com.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts