Srpanj 15, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zagrebački FilmMusicOrkestar u Kerempuhu!

filmmusicorkestar

Nakon duge ljetne turneje po svim važnijim regionalnim središtima i brojnim festivalima, od kojih svakako izdvajamo onaj sarajevski gdje su svirali tri večeri za redom, Filmmusicorkestar vraća se svojoj zagrebačkoj publici koncertom u Kerempuhu 2. listopada.

Prilika je to da se podsjetimo velikih hitova s filmskog platna u lepršavim aranžmanima svojstvenim Filmmusicorkestru. Glazbena strast i ljubav prema svevremenskoj fimskoj glazbi, uz napomenu da im je svaki nastup dijelom i dobar stand up, Filmmusicorkestar već neko vrijeme svrstava u kategoriju odličnih zabavljača. Iznimna set lista, tanani vokal Elme Burnić kako to kaže Vlatko Stefanovski, uz gitarske bravure Željena Klašterke te ritmički uigrani duo Tihomir Novak – Admir Ćulumarević jamci su zapaljive atmosfere na svakom njihovom koncertu.

filmmusicorkestar
image-140603

 

Pridodamo li tomu i sjajne goste u Kerempuhu, Bornu Šercara na snareu, Kraljeve ulice, virtuoza na harmonici, mladog Antonia Vrbičkog, Paula Kempfa na klaviru te Vedranu Zrnić i Ani Vuletić kao vokalni support onda nema sumnje da je pred nama zaista koncert koji će se dugo pamtiti. Ulaznice su u prodaji na blagajni Kerempuha ili na www.kazalistekerempuh.mojekarte.hr.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts