Siječanj 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Zadarska publika uživat će u Danijelinoj jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji – Neopisivo

Danijela Martinović  Foto Mario Poje

Istinski neopisiv koncert glazbenice Danijele Martinović zadarska će publika imati priliku doživjeti u srijedu, 25. rujna u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu koje će poslužiti kao veličanstvena glazbena kulisa novog koncepta koji sjedinjuje glazbu, poeziju i posvetu.

 

Danijela Martinović  Foto Mario Poje
image-171233

 

 

Zadarska publika uživat će u Danijelinoj jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji koja će ih voditi kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve s elementima irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu i poeziju već je na mnoge ostavio neopisivo snažan dojam, a ono što očekuje zadarsku publiku zasigurno će biti samo nastavak ovog lijepog glazbeno – humanog putovanja.

 

Danijela Martinović  Foto Mario Poje
image-171234

 

 

„Sigurna sam da će se dugo pamtiti doživljaj iz ove priče koju sam nazvala Neopisivo. Sretna sam što mogu prenjeti samo dio onoga što nosim u srcu, a sigurna sam da će Zadar to objeručke prihvatiti!“ – istaknula je glazbenica Danijela Martinović te pozvala sve da se pridruže zadarskom koncertu.

 

 

Danijela Martinović  Foto Mario Poje
image-171235

 

 

Ova glazbena priča događa se u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“. Prihod od prodanih ulaznica s koncerata namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti.

 

Danijela Martinović  Foto Mario Poje
image-171236

 

 

Ulaznice za koncert u Zadru mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru ili u Combo Music Shopu.

 

 

Piše M.T Foto Mario Poje

About The Author

Related posts